Tisdagstävlingen 2003


030722
Året var 2003. Solen den kastade sina varma strålar på 6 oerhört habila entusiaster inom den vackra sporten minigolf. Dagen till ära spelade våra vänner hela 36 hål istället för de sedvanliga 18 som annars ter sig mera rimligt. Allas våran folkäre Uno Nilsson visade ynglingarna hur minigolf skall spelas och vann dagens drabbning med det storslagna resultatet av 65 slag. Grattis, grattis Uno.

030715
Okej, för er som läst de tidigare inläggen om tisdagstävlingen bör deltagarantalet i denna veckas tävling förbrylla något. Vädret kan, om förvisso något för varmt i överkant, inte bli mycket bättre. Men vi var i alla fall två medlemmar. *host* "I alla fall"??!?!? Jag menar, vad är det som krävs för att våra, i runda slängar 25 medlemmar skall orka masa sig ner för en trevlig runda golf? Jobbar alla 17:30, eller är alla på stranden 17:30, eller är det pga att det inte delas ut något pris? Som tur var hade jag med mig min flickvän samt en kompis. Arne, en tidigare medlem dök också upp så totalt var vi fem spelare. Nytt för i år är att vi släpper in gäster (icke medlemmar) på tisdagarna. (Det har vi nog glömt nämna, sorry.) Kanske beror avsaknaden av folk på det faktum att det startade ett sjuhel***es oväder vid halv sju... det visste inte Uno å jag å de andra. :-) Jaja, Tjejerna kom tyvärr sist men spelade upp sina egna resultat förvånansvärt bra från tidigare rundor. Uno tappade på mitten nånstans å jag å Arne gick in med 35 vardera efter en mycket jämn runda men dessvärre mycket spikfattig. Efter utslagning på bana 7 (nya banan) tog jag (undertecknad) hem titeln.

Blir vi fler nu på tisdag? Jag kommer inte om det gör det hela mer lockande för er andra? :-)

Hej å hå luden tå //Hans


030708
Så var vädret nästan perfekt och deltagarantalet fullt godkänt. 10 personer i startfältet varav 3 gästspelare där 2 av dessa hade fått nys om oss via hemsidan. Göran och sonen John (från Jönköping eller nåt???) är aktiva bangolfare och hade spelat en tävling där det såldes bollar med "Japans golf" på. Efter lite sökningar på internet hittade dom HMGK. Med husvagnen i Vilshärad letade dom upp Japan och såg att vi hade tisdagstävlingar. Både far och son spelade "våra" banor väldigt bra men Jan hade inte tänkt släppa fram någon så han tog hem spelet och vann på 32 slag. Nästan hela gänget körde även en runda på nya banan å där vann jag, också på 32 slag. (Totalt gick jag å Jan lika om man räknar samman båda rundorna - intresseklubben antecknar..)

För övrigt bjöd vi in Göran å John som gäster till lördagens Tio i topp, dom tackade ja, kul!

tjo faderallan! //Hans :-)

030701
Okidoki, trots avsaknaden av härligt, varmt, uppiggande sommarväder spelades tydligen tisdagstävlingen denna veckan. Jag skulle spelat, men då regnet strilade ner vid 17-tiden bestämde jag mig för att avstå. Jan var den som tog hem spelet igen... Hmm, han börjat bli allvarligt farlig. Plus att han har mage att hävda att han klår MIG på lördag igen!? Men okej. Till hans fördel skall jag på fest fredag kväll, så mitt mål är främst att överhuvudtaget dyka upp på tio i topp. Är jag väl där skall jag nog visa honom. Och vi är säkert fler som tänker slåss om vinst, så det så...

//Hans (-:

030624
Jomenvisst, det finns något som kallas tisdagstävlningen.

Varför finns den, undrar Du? Jo, för att vi skall träffas å lira lite på semestern under avslappnade former. Förutom på "utmanarrundan" så tillåts en hel del syrliga kommentarer även på denna tävling. Inga priser utdelas men det är alltid bäst att vara bäst jhu. Omnämning på hemsidan å avundsvärda blickar från de som inte vinner utdelas i alla fall. Enligt traditionen avlsutas tisdagstävlingarna på Punch ute i Tylösand, och till skillnad från de ordinarie tisdagarna erhåller vinnaren ett sjysst pris.

Första tisdagen tror jag inte någon spelade för vädret var vad som i folkmun kallas skitväder. Jag spelade inte och jag har inte träffat någon som gjorde det. Men eftersom inget resultat meddelats har jag utnämnt mig själv som vinnare första tävlingen, å hör å häpna, jag hade bara 24 slag, rekord å allt! :-)

Men ladda för nästa tisdag... vilka tisdagar det gäller ser du på spelschemat... hoppas vi ses...

//HANS :-)



« Tillbaka