Tio i Topp FINALEN!


Med 9 personer i startfältet gav vi oss ut för att slåss om den eftertraktade "guldklubban". Med tanke på att Lasse Baron tog hem vandringspriset för gott förra året är priset nytt å skinande blankt. Tanken på att sätta sitt namn först på det priset drev oss alla att göra vårt bästa. Tyvärr är det ju bara en som kan vinna hur bra man än försöker, och det är en hel del banor som skall spikas innan man når så långt att man ens får chansen.

Resultaten efter första omgången var som följer.

Lars Baron 93
Leif Sigurdssson 93
Pär Mårtensson 95
Johan Ancar 99
Stellan Bengtsson 100
Hans Holmgren 100
Jan Jönsson 107
Jörgen Ljungman 112
Uno Nilsson 118

Som de flesta ser är det en favorit i repris. De tre bästa resultaten går vidare å varför skulle det inte vara Leif, Lasse å Pär??? Ärligt talat hade det varit roligt att se lite nya namn i toppen så att följa resten av finalen var inte precis nån rysare, men man kan inte annat än buga sig för deras spelskicklighet. Det är väldigt synd att våra tävlingar inte är med i nått spelbolag för mitt vinnartips gick hem och hade jag satt ett par tusen på Lasse hade det varit roligt att se honom vinna igen.. å igen... å igen..! :-)

Alltså. Lars Baron hade inga planer på att låta någon annan smaka på segerns sötma eller få känna den glädje att få lämna plats hemma åt det fina vandringspriset. Nej, har man en klubba finns det ingen anledning att inte ha två. Ett imponerade spel genom hela säsongen å ett lika imponerande finalspel gav honom 1:a plats med 159 slag.

Leif och Pär gick båda in på 161 slag och fick avgöra 2:a å 3:e plats via sudden death. Leif var den som lyckades bäst där och således blev årets andrapristagare. Pär gör ett bra slut på en vacklande höstsäong så jag antar att han känner sig ganska nöjd. Leif startade säsongen med förvånansvärt höga resultat och har inte synts till så många lördagar, men han visar att vi definitivt inte kan blåsa faran över.

Så vad säger man. Surt som citron för oss som inte nådde hela vägen, och Grattis till LASSE, LEIF och PÄR!

Här är lite bilder från drabbningen.

//Hans -- :-)



« Tillbaka