Så var det 2006

Klubbmästerskapet 2006

Det vann Hans, men inte f-n hittar han någon information om det.. återkommer om något dyker upp.


Tio i Toppvinnare - 2006

Finalen

Lasse... igen...

Så tog Lasse även en tredje inteckning i vår "nya" klubba och det på fjärde försöket. Jaja, han får iaf inte behålla den utan endast en mindre kopia. Första plats och 156 slag, inte illa. Glad? 2a blev Hans med 159 slag. Ett litet större glapp till trean Mattias som hade 170 slag. Grattis till alla tre.

B-Finalen



I B-finalen som spelas strax efter A-finalel hittar vi (fv) Uno, Göran och Jonatan, där Göran (192 slag) kammade hem första plats, därefter Uno (193 slag) på andra plats, och Jonatan (221 slag) som trea. Inte illa.

Scoreboard Tio i Topp-final (A och B)

Nissan Data Cup 2006

Lasse och Jan möttes i final.

Inte det bästa av sponsorn att vinna sin egen tävling, men bäste man vinner ju, så är det bara. Jan blev 2a precis som 2005, kanske är det hans tur 2007? Följ länken så kan du se hur lottningen gick och vem som vann mot vem. Klicka på bakåt i internetläsaren för att komma tillbaka.

Scoreboard

Augustimästaren 5/8 - 2006

Tävlingen som avgjordes med pompa å ståt... eller, nej det gjorde den väl inte.. 13 spelare i startfältet och lika många vinstsugna. För att slippa skriva så mycket så ser ni hela scoreboarden nedan, där kan ni se att det slutligen var Ari och Hans i final. Efter ett imponerande spel av Ari tog nog nerverna över i final där Hans gick igenom ganska lätt. Dock kul att se att Aris träning gett resultat och han visar att han är att räkna med i kommande tävlingar. Vi gratulerar Guld och Silvermedaljörerna Hans och Ari.

Hej hopp!

//Hans

 

Punchbataljen

Jens Bergström var den som drog längsta strået och vann vår extra avstickare till Punch 18/7 2006.
40 slag gav honom första plats precis framför Ove som hade 41 slag. Vem som blev 3a vet jag inte.. å vad jag själv hade minns jag inte heller... kanske 50 när jag tänker efter.. hur som helst var ölen god och jag tackar Fredrik som bjöd mig och Johan "Supershit" Pettersson på en god Strawberry Daquiri. Lite bögig dryck sådär grabbar emellan, men om man älskar jordgubbar som jag -funkar dom alldeles utmärkt blandat med is och rom. :-) Jörgen, numera kallad "Lungan" Ljungman (nej, inte Ljungan) gjorde en vacker vurpa med sin cykel och slog inte bara nyckelbenet ur led utan punkterade även ena lungan med hjälp av de två avbrutna revbenen han också lyckades åstadkomma. Det hindrade inte honom från att fortsätta kvällen med att grilla korv, och efter fem dygn inlagd på sjukhus kan den oninvigde inte se att han bara en vecka tidigare råkat ut för en olycka, all heder åt Jörgen och den svenska sjukvården. Hindrad är han dock av sin fru från att cykla, men vad värre är, är att stackaren skulle ut och resa vilken fick ställas in, och någon restresa blir det inte tal om på länge då det pga punkteringen av lungan råder flygförbud för honom i 2 månader. Jämrans osis... men nu kan han koncentrera sig på golfen. Hursom, de flesta av oss hade kul.

:-) //Hans

Deltävling - Tio i Topp 29/4

Grattis Hans...

Andra vinsten i år och suveräna 55 slag. Chansen till att bräcka banrekordet på nya banan var stor ända till hål 18 där nerverna tog ut sin rätt och en liten snedträff raserade det hela. Med ett pliktslag på bana 16 å en puttmiss på bana 11 är 25 slag ändå inte att förakta. Mycket riktigt, det borde varit 23 slag.. eller i alla fall 24, men bättre än 25 blev det inte idag. :-)